Helleland ble for sterke

Damer 4. div gikk på et 2-5 tap i dag, etter å ha ledet både 1-0 og 2-1. De første 25 minuttene i dagens kamp var årsbeste av jentene, hvor vi stod opp i duellene mot et langt mer rutinert Helleland lag, og viste feiende flott angrepsfotball. Allerede etter 9 minutter fikk vi det første målet, et fint angrep langs kanten, som Astrid kontant satte i mål. Helleland svarte direkte fra avspark og utlignet til 1-1. Vi fortsatte å rulle opp angrep, og vårt andre mål var en nydelig heading fra ikke Rikke etter ca 14 minutter. Etter dette jevnet det seg mer ut, og Helleland fikk utligningen etter ca. en halvtime. På slutten av 2. omgang var Helleland førende, og de fikk satt 3-2 målet på overtid. I 2. omgang sank kvaliteten på begge lag, spillet bølget frem og tilbake, og Helleland fikk to mål til. Som nevnt var det mye positivt å ta med seg, spesielt fra begynnelsen av kampen, så må vi jobbe med første touch og pasninger, så skal dette bli riktig bra fremover. Pga at mange lag har trukket seg fra divisjonen, var dette siste kamp før ferien. Vi jobber for å få meldt på et juniorlag på høsten, men det er pt usikkert om vi lykkes med dette. Tre nye spillere fra J15/16 debuterte på seniornivå i dag, Eirin Helland, Icelin Lysthaug og Hanne Mikkelson. Alle tre kan være fornøyd med innsatsen.

Laget (4-5-1): Martha Mosness – Julie Oanes, Eirin Helland, Thea Marie Barkved, Maren F. Viga Icelin Lysthaug 46) – Astrid Sandvik, Laurentze Nag (Hanne Mikkelson 46), Karin N. Nordanger, , Camilla K. Fiskå (Maren F. Viga 68), Solveig Aakre – Rikke Brekke.