Tap for Nymark

Damene tapte 0-1 for Nymark i dag, etter at det stod 0-0 til pause. Et hardtarbeidende Nymarklag vant de fleste duellene, og hadde det meste av spillet, men sjansemessig hang vi godt med, spesielt i første omgang. Vinden blåste på langs av banen, og gjorde det vanskelig å slå i bakrom i første omgang. Vi fikk allikevel 2-3 sjanser men maktet ikke å sette de. I 2. omgang ble vi spilt lave, og vi ble enige i pausen om å slå langt i bakrom, da Nymark stod svært høyt uten å ha noen særlig fart i forsvaret. Jentene maktet sjelden dette, og det ble med 3 sjanser i denne omgangen, Karin alene med keeper, og et innlegg fra Malin som gikk over feltet, samt et innlegg fra Elisabeth som Agathe satte rett på keeper. Nymark scoret etter ca. 20 minutter på et susende langsskudd. Ikke noen spesielt god kamp av oss, vi blir stresset til å gjøre feil, og klarer ikke å få igang spillet som vi ser på trening. Heldigvis vant Haugar over Nymark i går, så vi får en ny matchball på lørdag. Da kommer nettopp Haugar på besøk, og med seier her er vi nok en gang i førersetet i forhold til opprykkskvalifikasjon. Nå skal vi jobbe steinhardt denne uken, og så håper vi at det kommer flere hundre tilskuere kl. 13 på lørdag for å heie jentene til seier.

Laget (4-4-2): Astri K. Frafjord – Julie V. Oanes, Marte Danielsen, Charlotte Aakre, Ida Nag – Agathe Malmberg, Berit I. Austvoll, Amanda S. Wilson, Karin N. Nordanger (Tina Andersen 70) – Birte H. Svines (Kaja J. Wilson 10) (Elisabeth Danielsen 60), Malin Lundmann