Flott innsats av Staal’s gutter 14

En fin sesong av Staal Jørpeland sine gutter 14 lag. Sesongen ble avsluttet med pizza, utmerkelser og overrekkelse av flott pokal etter seier i Regy Cup i Haugesund hvor guttene vant sin klasse i kamp med 23 andre lag. Seieren ble sikret mot Åsane i finalen hvor Staal Jørpeland vant 3 – 0. Staal sitt 1 lag vant også sin pulje i serien. 2 laget kom mitt på tabellen i sin pulje etter en sterk høstsesong hvor de slo flere av lagene som lå foran dem på tabellen. Verdt å merke at i 2013 er det fortsatt 34 spillere med i denne årsklassen, det samme antallet de var i 2007 når de var 8 år. En utrolig fin gjeng med fotballspillere som tar vare på hverandre.

Kaptein Jonas Jøssang overrekker en flott pokal til "sjefen" Roald Tvedt.

De fire spillerne Oskar Aase, Tord Veland, Vegard Helland og Gavin Havrevold fikk hver sin utmerkelse for flott sportslig fremgang og eksemplariske holdninger.

Mvh Laglederne G14

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *