Avslutning for Staal Friidrett 2013

Alle som var tilstede under årets jule avslutting fikk flott pokal.
Alle som var tilstede under årets juleavslutning fikk flott pokal.

Se flere bilder fra avslutningen ved å klikke her.

 

Takk for bra oppmøte! Vi trenere og styret i Staal Friidrett er stolte av å ha så mange aktive barn og ungdommer med oss på laget. Her blir det lagt ned en kjempe innsats hele året.

I kveld var det utdeling av års premie! Og tro det eller ei, enda mer premier til de som var så heldige å ha utmerket seg spesielt i høyere aldersklasser. Kretsmestere, eller de som har oppnådd høy poengsum på utvalgte stevner fikk ekstra pokal. Dette gir stor inspirasjon for videre satsning, og vi ser at de eldste i laget drar frem de yngre utøverne.

Det ble videre som tradisjonen er på avslutningene  Bingo med gevinster, og pølser og brus.

Sjefen for Staal Friidrett Anita kom med mye fornuftig informasjon, og takket utøvere, foreldre og trenere for en super innsats i året som har vært. Skal en plukke ut bare en ting å ta videre så er det oppfordring til foreldre å fortsette å vise engasjement på treningene, og hjelpe til dersom vi har behov.

Da er det bare å si vel gjennomført så starter vi opp igjen tirsdag 07.01.2014 for de i 5 klasse og oppover, og torsdag 09.01.2014 for de som som skal starte på skolen i 2014 og eldre.

Harald Rosså på vegne av trenere og styret i Staal Friidrett.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *