Knirkefri fotballskole

Fotballskolen ble for sjette år på rad arrangert i fotballhallen på Tau lørdag og søndag. Programmet var denne gang noe endret fra tidligere år ved at vi delte dagene i to og hadde de minste (9 og 10 åringer) på formiddagen fra 09:00-12:30 og de største (11 og 12 åringer) fra 12:30-16:00. Dette var helt klart et godt valg både for instruktører og spillere. Vi fikk da god dekning med instruktører for alle gruppene slik at hver spiller får god oppmerksomhet. Hver dag besto av 4 øvelsesstasjoner (a 30 minutt) og ca. 1 time spill øvelser, totalt 3 timer hver dag + en halv time lunch hvor matlysten absolutt viste seg stor.

Å arrangere denne fotball helgen for alle disse ivrige jentene og guttene er en fryd, flott oppførsel av alle 130 fremmøtte ungene (ny rekord) fordelt på 70 gutter og imponerende 60 jenter. Helgen har også vist at dugnadsgløden lever i beste velgående blant våre senior fotballspillere, alle dame og herre spillere var involvert med hver sin 3,5 times økt. Unge håpefulle keepere fikk også 1,5 time dedikert fra våre a-lags keepere Thomas og Sindre noe som de setter utrolig stor pris på, samtidig som Jøssang og Hompland hadde laget gode øvelsesstasjonene.

Da gjenstår det å takke alle for innsatsen, instruktører, støttespillere og bidragsytere:

–          50 dame og herre spillere (PS! Husk at de unge ser opp til dere a-lags spillere) + 4 foreldrer som har tatt seg av matservering.

–          Rema 1000 Jørpeland for supplering av all mat nok en gang!

–          Sport 1 Jørpeland for bestilling og levering av 140 baller og t-skjorter

–          Strand VGS for fasiliteter, både fotballhall, kjøkken og servingsplass

–          Strandbuen for annonsering og trykking av 140 diplomer

–          Scana Steel Stavanger jørpeland og WorleyParsons Rosenberg for gaver

 Takk til alle  

Hilsen komiteen

Johar & Ole

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *