Staal – Ålgård 1-0

Staal tok på torsdag imot Ålgård til treningskamp på Jørpeland. Ålgård holder til vanlig til i 2. divisjon, og de stilte et bra lag i kampen mot Staal.

Første omgang var jevn og tett. Det var høyt tempo og mye vilje. Ålgård hadde mye ball og de største sjansene i første omgang. En god keeper, og litt flaks gjør at lagene kan gå til pause med 0-0.

Sjansene Ålgård skaper kommer først og fremst av egne feil. Dette må vi luke bort til seriestart.

For Staal sin del er første omgang preget av godt og aggressivt defensivt arbeid. Ålgård sliter med å skape når vi ligger etablert. Vi ser også en del tendenser offensivt, selv om vi sliter litt med rytmen. Vi klarer allikevel å skape noen halvsjanser.

I andre omgang tar Staal mer og mer over. Vi bytter 7 spillere, og det virker som om vi da orker mer enn Ålgård. Vi får mer rom, og dermed kommer også rytmen og selvtilliten. Andre omgangen er god, og vi har mye ball, og skaper en del sjanser. Vi er farlige både i etablert angrep og på overganger.

Defensivt har vi kontroll, og det er ikke ufortjent når Staal kan ta en 1-0 ledelse etter ca 80 min. En herlig scoring av Sigve K Christensen, som hamrer ballen opp i motsatt vinkel. 1-0 blir også sluttresultatet, og vi kan ta en ny fin skalp, mot et godt Ålgård lag.

Det er en god egenskap å vinne tette og jevne kamper. Det kan bli viktig når sesongen sparkes i gang.

Igjen får vi benyttet 18 spillere. Vi har en fantastisk jevn og god tropp, og det er mange spillere som melder seg på og kjemper om plasser på laget. Ekstra gøy at en del unggutter har tatt store skritt i vinter.

Nå begynner alvoret. Neste kamp er NM kvalik borte mot Vardeneset BK. Den kampen spilles torsdag 20/3 på Vardeneset Idrettspark.

Laget mot Ålgård:

Thomas Mæle, Georg Danielsen, Stian Nag, Sigve K Christensen, Vidar Harestad, Øyvind Alsvik, Per K Bjørlo, Erlend Danielsen, Kristoffer Ramsland, Asgeir Austigard og Eirik Jøssang.

Benyttede innbyttere: Eden, Eirik Haugland, Morten Bjørlo, Andri Juliusson, Øyvind Hompland, David Eie og Lars E Danielsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *