Tap i serieåpningen

Det ble 2-4 tap borte mot nyopprykkede Fyllingsdalen på et flott Varden Amfi i dag. 1. omgang ble fartsfylt og Staal kom godt i gang og skapte flere målsjanser. Det var allikevel vertene som satte det første målet litt mot spillets gang. Vi kvitterte et par minutter senere med nydelig kombinasjonsspill og et skudd i det lengste hjørnet fra kaptein Berit. Nok en gang kom vi bakpå da Fyllingen satte 2-1 etter noe ubesluttsomt forsvarsspill. 10 minutter før pause var vi ajour igjen da Agathe kontrollert styrte ballen helt ned ved stolperoten fra 17-18 meter. Etter dette var vi nære på ved svært arbeidsvillige Birte, som var et konstant uromoment for vertenes forsvar. Hun presset fram et dårlig tilbakespill og snappet ballen, men en flott inngripen av keeper stoppet rundingsforsøket. Like etter ble Birte igjen spilt igjennom alene, men satte dessverre ballen rett på keeper. Med litt marginer burde vi ledet til pause. I 2. omgang overtok Fyllingsdalen mye av banespillet, og satte 3-2 etter 53 minutter. De neste 20 minuttene blir vi spilt lave og hjemmelaget dominerer, uten å produsere så veldig mange sjanser. Etter 70 minutter får vi muligheten til å utligne, men skuddet fra Birte treffer krysset og slår rett ned, nærmere kommer du ikke. 15 minutter før slutt kommer 4-2 målet og kampen er avgjort. Vi omorganiserer oss og prøver å kjøre flere spillere opp i banen, og klarer å tilrive oss et initiativ mot slutten, men det blir litt for upresist i de avgjørende situasjonene.
Innsatsmessig var dette bra, og vi har en omgang hver. Vertene var et veldig godt lag, som helt sikkert kommer til å hevde seg i toppen hvis de fortsetter som dette.
Neste utfordring for Staaldamene blir borte mot Klepp 2 på torsdag.

Laget: (4-1-3-2) Astrid Koll-Frafjord – Amanda S. Wilson, Marte Danielsen, Ida Nag, Maren F. Viga (Julie V. Oanes 46) – Ingrid Malmberg (Charlotte Aakre 75) – Berit I. Austvoll, Malin Lundmann, Agathe Malmberg – Birte Svines, Tina Andersen (Kaja J. Wilson 75). Ubenyttet innbytter, Emilie Fjelde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *