Viktige meldinger

Link til Bestillingsskjema og info om billetter til konserter på Strandadagene 2014

Dersom DU kjøper billetter til konsertene av Staal Jørpeland IL, får klubben et honorar per billett.

Staal Jørpeland har egen stand på Strandadagene 14. juni. Her kan de minste hoppe i hoppeslott, samt delta på friidretts konkurranser som: stille lengde, spydkasting og barneløp (tom. 4 klasse). Løp start ved SR-Banken kl 1100. Ryfylkes hardeste skyttere forskjellige årsklasser i både håndball og fotball kåres, ved hjelp av radar. Vinnere av skytekonkurransen i hver sin klasse får Gratis dagspass/konsert billett til Donkeyboy, Stagedolls m.m. Gaven er sponset av ERA Konsernter og Underholdning. På standen i sentrum vil også være salg av diverse forfriskninger, snacks og billettsalg til Donkeyboy konserten og Utedansen med Stagedolls m.m i Vågen.