Før kampen mot Åkra

Staal tar fredag kveld imot Åkra til ny seriekamp på Jørpeland Stadion.

Staal har hatt en noe trøblete start på sesongen, med to bortetap etter seieren i åpningskampen. Laget er i en prosess, og jobber knallhardt med ny spillestil. Prestasjonene og resultatene svinger dermed noe. Laget er topp motivert for å vise seg fra sin beste side på Jørpeland, og vi har tro på 3 poeng i kveld. Staal har Øyvind Alsvik, Asgeir Austigard, David og Arild Eie ute til kveldens kamp. Laget har trent bra denne uken, og er godt forberedt.

Åkra har på sin side hatt en bra start. Sterke hjemmeseire mot Vaulen og Bryne 2. Laget tapte borte mot Randaberg. Det er et bra, spillende lag som står på motsatt side i kveld, og vi forventer en tøff kamp. Laget sine to største profiler er kanskje spissene Holko og Lund, som begge bøtter inn mål i 3 div.

Møt opp og støtt guttene i jakten på 3 poeng.

Kampstart er kl 19 på Jørpeland Stadion.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *