Seier mot Kopervik

Staal tok fredag imot Kopervik på Jørpeland Stadion. Det er ikke tilfeldig at Kopervik er med i toppen av 3 div, avd 6.

Det var et robust og godt lag som møtte på fredag.

Staal ønsket å gå ut høyt, og lyktes delvis med det. Laget hadde mye ball, og skapte noen farlige sjanser. Det var allikevel Kopervik som fikk score det første målet.

En Kopervik spiller får drømmetreff fra ca. 25 meter, og ballen sniker seg inn nede i hjørnet. En flott scoring. Omgangen forsetter med at Staal har mye ball, og skaper sjanser. Kopervik er også farlige på kontringer.

Rett før pause kommer utligningen. Vår toppscorer Lars Edvard Danielsen setter ballen kontant i mål med venstrefoten, og dermed 1-1 til pause.

2 omgang starter som første. Staal har mye ball, men kampen er helt åpen. Etter 55 minutter kommer 2-1. Øyvind Alsvik skyter, og keeper fomler ballen mellom beina, og ballen triller inn. En omdiskutert scoring, da Kopervik spillerne mener ballen ikke er over linjen. Linjedommeren vinker for mål, og dermed 2-1 til Staal. 3-1 kommer like før slutt, da Staal korrekt får straffe. Morten Bjørlo får æren av å sette den kaldt i mål, og dermed ender kampen 3-1. Alt i alt en fortjent hjemmeseier.

Kampen er ikke veldig pen, men det er en enorm innsats og nerve gjennom hele kampen. Staal viser tidvis frem sine kombinasjoner, og har en del flotte angrep. Det er gledelig å se at laget viser god moral etter å kommet under, og innsatsen og innstillingen til spillerne er veldig bra.

3 viktige nye poeng i sekken. Kampens beste spiller ble av en jury kåret til å være Sigve Kleppa Christensen. Det er veldig vanskelig å være uenig i den.

Neste kamp er på lørdag, da laget tar turen til Åkra.

Heia Staal

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *