Folkets lag: Vår tropp

Oddbjørn Mihle Strand og Oddbjørn Fiskå har sammen satt opp denne troppen til Folkets lag sin kamp mot Viking. Denne troppen er basert på årets sesong, og kan godt ble sett på som fasiten. Kan også nevne at vi kjenner best til 3.div avd.6. Ingen årsak, Stig Nilssen:

Keepere
Bjarte Christian Egeland (Vidar)
24 år gamle Egeland kom til Vidar fra VBK denne sesongen og har gjort sine saker bra for et Vidarlag som spesielt på våren var meget solid. Kun lederlaget Åsane har sluppet inn mindre mål(19) enn Vidar(23).

Janvier Ndikumana (Sola)
Landslagsspilleren fra Burundi kom til Sola litt ut i årets sesong etter at Christoffer Midbøe Lunde la opp. Han har gjort sine saker bra og har bidratt mye til at laget ligger på toppen av 3.divisjon avdeling 6.

Thomas Tungland Mæle (Staal)
Sammen med Egeland så har Mæle tidligere vært med for Folkets lag. Thomas har i år hatt en god sesong og progresjonen er i tillegg stigende. En av Staal sine viktigste spillere.

Forsvar
Aleksander Idland (Vidar)
Idland har spilt fast på Vidar de siste årene, og årets sesong er ikke et unntak. Det har blitt med et mål, men likevel har han bidratt til defensiv trygghet i et solid Vidarforsvar.

Daniel Berntsen (Vidar)
Kapteinen og bautaen i Vidar sitt forsvar. Var banens desidert beste under Folkets lag kampen for to år siden og har til tider herjet for Vidar i år. Kunne, og burde kanskje spilt enda høyere en 2.divisjon.

Fredrik Stray Tjaum (Vaulen)
24 år gamle Tjaum er opprinnelig fra sørlandet, men kom til Vaulen som spillende assistent fra Egersund. En sterk ledertype som har bidratt mye på årets Vaulenlag.

Georg Andrè Danielsen (Staal)
Enda en ny Danielsen trer inn i lokalfotballen og Georg Andrè gjør det med stil. Har vært fast inventar på venstrebacken på Staal og har blitt kåret til banens beste nesten halvparten av kampene han har spilt.

Krister Aunan (Randaberg)
Aunan kom fra Vidar foran årets sesong og har bidratt med rutine og stabilitet for Randaberg. Laget har sluppet inn 23 mål i årets sesong og er et av lagene som har sluppet inn færrest mål i årets sesong.

Ragnvald Soma (Frøyland)
Soma har erfaring som ingen andre i 3.divisjon kan skilte med. Frøyland hadde en meget god vårsesong og lå lenge jevnt med Sola. Han har ni kamper for Frøyland i år, men en slik spiller må uansett med.

Vegard Maldal (Sola)
Maldal har slitt litt med skader, men når han har spilt så har han gjort en solid jobb for sterke Sola. Fikk også oppleve å slå Sandnes Ulf ut av cupen og bidrar med rutine i et veldig bra Solaforsvar.

Midtbane
Emil Mikalsen (Sola)
Solagutt som kanskje har gått litt under radaren med tanke på hans medspillere. Likevel en viktig spiller for Maurice Ross sitt lag, og sistnevnte har også utropt Mikalsen til en av hans viktiste spillere.

Håkon Håve Stenersen (Randaberg)
Rutinerte Stenersen er inne i sin andre sesong for Randaberg etter overgangen fra Bryne. Har gjort en manns jobb på midtbanen og bidrar både defensivt og offensivt. Kaptein og kanskje Randaberg sin viktigste spiller.

Morten Bjørlo (Staal)
18 år gamle Bjørlo har virkelig tatt steget inn i Staal sin startellever i årets sesong og bidrar virkelig i både det defensive og offensive spillet. En spiller med rette holdninger og et stort potensial som viser igjen på dette Staallaget.

Rune Pedersen Bore (Frøyland)
Bore har i flere år vært en meget solid spiller for Frøyland og årets sesong har vært på samme nivå. Er viktig del av både det offensive og defensive spillet til Frøyland og har et overblikk og en pasningsfot på høyt nivå.

Sigve Kleppa Christensen (Staal)
Kleppa Christensen har allerede vært nevnt i lokalfotball i flere år og har prestert bra over lang tid. Har svinget litt mer i årets sesong, men de siste 7-8 kampene har han fremstått som en meget solid spiller. Både som stopper og ving.

Tom Erik Maldal (Sola)
Maldal kom til Sola før 2013 sesongen og bidrar som trener i tillegg til å være en av lagets viktigste spillere. Balanserer midtbanen til Sola på en god måte å har i tillegg scoret seks mål.

Vetle Tønne Estensen (Vardeneset)
Den tidligere Vikingspilleren har spilt en sesong i Bergen, men kom tilbake til VBK i årets sesong. Har levert flere veldig gode kampen for Tastalaget og er i tillegg nummer to på toppscorerlisten i VBK med fire mål.

Angrep
Arne Amar Kotlica (Vaulen)
Nummer tre på toppscorerlisten i 3.divisjon avdeling 6 er Amar Kotlica som spiller for Vaulen. Kom fra SIF foran årets sesong og ungutten har levert varene. Står med 12 mål for Vaulen.

Fredrik Fossmark (Hinna)
Fossmark er den eneste i denne troppen som spiller i 4.divisjon, men tidligere har han erfaring fra tredje-, andre-, og førstedivisjon. Er toppscorer i 4.divisjon avdeling 2 og har bidratt godt til Hinna sin gode sesong.

Geir Andrè Herrem (Vidar)
Herrem spiller ikke lenger i lokalfotballen, men leverte en meget god vårsesong for Vidar. En aggressiv og hardtarbeidende angriper som scoret seks mål på en halv sesong for Vidar.

Lars Edvard Danielsen (Staal)
Danielsen fikk jobben med å erstatte Arne Dalehaug i fjor og har levert varene. Er suveren toppscorer i 3.divisjon avdeling 6 og har scoret 19 mål på 18 kamper. Har scoret fire mål i en og samme kamp mot både Austrått og Åkra.

Morten Eriksen (Sola)
Antageligvis lokalfotballens beste avslutter som de fleste har hørt om. Har scoret 12 mål i årets sesong og sendte også gamleklubben Sandnes Ulf ut av cupen med sin scoring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *