Før kampen: Kopervik

kopervik

Lørdag tar Staal turen til Åsebøen og  kamp mot Kopervik. Det blir årets første Staalkamp på gress og hele uken har laget forberedt seg på det underlaget. Fjorårets to oppgjør endte begge med 3-1 seier til laget som hadde hjemmebane. Kampen på Jørpeland huskes vel spesielt for at Staal fikk ett særdeles tvilsomt mål noe som gjorde at Koperviks keeper Rune Solhaug klarte prate på seg ett rødt kort. Solhaug er borte og står nå for opprykksfavoritt Stord men ellers har Kopervik mer eller mindre samme laget som ble nr. 3 i avdelingen sist sesong. Laget trenes fremdeles av Tore Emberland og er blitt tippet litt under midten av de fleste denne sesongen. Laget startet med 1-1 på hjemmebane mot Vardeneset i første kampen før en sist slo Randaberg på bortebane 2-1.

Staal ble ydmyket og tapte 4-0 hjemme for Riska sist. Det var det største tapet på hjemmebane siden 2003 sesongen og en har fått en veldig tøff start på sesongen mot de to nyopprykkede lagene Madla og Riska. Forsvarsspillet har vært under enhver kritikk og mangel på kommunikasjon i det bakre ledd er påfallende. Samtlige av Riska sine mål sist burde vært lett unngått og bortelaget fikk de tre poengene servert på sølvfat. Men nå er det ikke bare bakover det var svakt sist for bortsett fra de ti første minuttene var det også syltynt det som ble prestert fremover.

Staal har hatt en god treningsuke og er veldig klar for å vise seg fra en helt annen side fremover. Øyvind Hompland er ferdig sonet og klar til kamp, det samme er Georg Danielsen etter å ha måtte gå ut etter 10 min mot Madla. Det er alltid tøft å vinne på Åsebøen men poeng bør absolutt være innen rekkevidde.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *