Riktig god sommer!

Hei Alle!
Nå er sommeren her, og en travel vårsesong er unnagjort.

Vi får stadig gode tilbakemeldinger om at lagledere, spillere og dommere fra Staal utmerker seg med god oppførsel og flotte holdninger. Flott å se at alle lagene og de fleste foreldrene støttet opp om alle lagenes kamper i Sør cup i år. Dette må vi huske å ta med oss videre når vi skal representere Staal på turneringer i sommer, slik at både «staalarar» og andre får en flott opplevelse!

Noen har kost seg på turneringer og Jamie Carragher Soccer School så langt i sommer, og noen gleder seg til kommende turneringer, noen gleder seg til reiser i inn- og utland. Vi ønsker at dere alle får en virkelig fin sommer og stiller toppmotiverte når høstsesongen starter.

Ellers minner vi om Staals sommerkampanje der vi oppfordrer alle til å skaffe nye «grasrotere». Det vil være utrolig bra hvis DU greier å verve en eller flere til å gi GRASROTANDELEN til laget vårt. Husk at dette koster ikke en eneste krone! Se «verve-oppskriften» på websiden 20. mai, eller Norsk Tipping sine sider.

Med vennlig hilsen
Roald

Staal Jørpeland IL – Fotball

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *