Før kampen: Brodd

IL-Brodd-Logo

Velkommen, Brodd!

Fredag kl.1830 tar Staal i mot Brodd til hjemmekamp på Jørpeland Stadion. Brodd som trenes av tidligere Vikingspiller Bjarte Lunde Aarsheim, innledet sesongen bra, men har ikke vunnet på sine siste seks kamper og står med tre strake tap før kveldens kamp. Brodd er et lag som Staal tidligere hadde et meget godt tak på, men innbyrdes har nå Storhauglaget vunnet de tre siste i serien så det er på høy tid med Staal-seier igjen. Brodd har på papiret et meget solid 3 div.-lag, men har skuffet radikalt selv om de alltid er veldig beskjedne om lagets målsetting i gangene på Midjord. På laget som tapte 0 – 1 mot Randaberg sist, hadde vel over halve laget som startet kampen, erfaring fra spill i 2. divisjon og høyere. Spillere som Petter Midbøe Lunde, Thomas Våland, Muhammed Akar og Esben Ertzeid er alle profiler i lokalfotballen og legger en til spennende Petter Olsen Haukali og Tarjei Skoftedalen Fiskum, som er tilbake etter skade, er dette et meget sterkt Brodd-mannskap! Og om ikke dette var nok har SGD Jacobsen signert to nye spillere som er klar til fredagens kamp, bl.a. spissen Preben Erland fra Vidar.

Staal spilte 3-3 mot Vard 2 søndag etter at hjemmelaget ledet 3-0 til pause. Staal kom tilbake anført av 16-åringen Bendik Nag og tok et viktig og fortjent poeng. Det er fremdeles tett nedover på tabellen og Brodd, som ligger på 12. plass, er kun fem poeng bak Staal. Med seier til Staal i kveld og med Brodd åtte poeng bak seg med åtte kamper igjen, bør plassen kunne være sikret, og en kan heller se seg oppover på tabellen. Staal fikk dessverre Even Østensen utvist i sluttminuttene mot Vard og han må stå over mot Brodd. Veldig synd, siden Østensen har vært i flott form den siste tiden. Mange unggutter har fått sjansen for Staal denne sesongen, og sist mot Vard fikk 18-åringen Marco Scheffler sin debut fra start.

Kampene mot Brodd pleier alltid å bli spennende og underholdende, det være seg på banen eller på sidelinjen. Brodds SGD (SportsGeneralDirektør) Øyvind Jacobsen klarer sjelden å holde seg rolig, og det er ingen grunn til å tro det skjer i kveld heller. Staals 2. omgang mot Stord sist hjemmekamp var soleklar sesongbeste for laget, og det er lenge siden det har blitt skapt så mange sjanser på Jørpeland. Klarer laget å komme opp mot samme nivå som mot Stord, skal Brodd få det veldig tøft.

Vi anbefaler en tur innom boligmessen i Staaltun først – deretter bort til tribunen for å heie Staal-guttene fram til tre poeng! Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *