Grasrot: Vi greide ny rekord i 2015!

grasrotandelenDet nytter å minne Staal-medlemmene om grasrotordningen. Året 2015 blei igjen et rekordår, og vi har nå hele 634 «grasrotere»! Dette gir klubben nærmere 300 000 «gratis-kroner» og er dermed en viktig inntektskilde. Vi gjentar oppfordringen til alle medlemmene våre: Ta en kjapp vurdering – greier DU å skaffe Staal en eller flere nye «grasrotere»? Norsk Tipping melder at fremdeles er det mange spillere i Strand som ikke har valgt grasrotmottaker, så potensialet er stort! Setter vi ny rekord i 2016?

Fire viktige «målgrupper»:

1)      Kjenner du noen som nettopp har fylt 18 år og har skaffet seg spillerkort hos Norsk Tipping?

2)      Mange pensjonister er ivrige Joker- og Lotto-spillere. Overbevis dem om at Staal bør være grasrotmottakeren!

3)      Mange benytter såkalte automatspill – jf. «»boksene» hos Narvesen

4)      Mange liker best Multix og Instaspill via data-, nettbrett-  og mobilplattformer

Husk – det koster ikke en eneste krone å være «grasroter»! Grasrotmidlene tas fra Norsk Tippings overskudd.

Lett å registrere seg – enten via tippekommisjonær, via internett (Norsk Tipping / Grasrotandelen), men aller enklest via mobil: SMS (forutsatt at ditt mobilnummer er registrert på kundeforholdet ditt hos Norsk Tipping). Slik gjør du: Skriv «Grasrotandelen 985336911» som sms på mobilen. Send dette til: «2020» – Så enkelt og gratis kan det gjøres! Heia Staal!

STAAL JØRPELAND IL ønsker å rette en STOR TAKK til ALLE som velger å gi sin andel av grasrota til klubben