Før Hinna-kampen:

I morgen klokken 15.00 spiller Staalguttene nok en «cupfinale» når turen går til Hinna.

Status før de to siste kampene er at Staal trenger 2 poeng for å være helt sikre på å holde plassen i divisjonen. Selv med 0 poeng kan man redde plassen men da er man avhengig av andre.
Første mulighet til å skaffe poeng blir altså mot Hinna i morgen klokken 15.00.

Hinna rykket opp til 3. divisjon før årets sesong, og slet lenge med å tilpasse seg nivået. Etter hvert begynte man å få fart på sakene og laget hadde en sterk periode hvor det ble hentet en del poeng. Allikevel har det vært klart lenge at Hinna nok må innfinne seg med å spille 4. divisjon til neste år, og laget har lite eller ingenting å kjempe for i sesongens siste kamper.

Våre gutter har på sin side har svært lyst til å bli et av fire eller fem lag som holder seg i 3. divisjon og er toppmotivert for å kjempe for dette. Kampen mot Riska sist ble resultatmessig en nedtur, men guttene har forhåpentligvis ristet av seg den skuffelsen og er klar til dyst. Det blir minst to bytter på laget som startet sist, ettersom både Markus Attilla og Marco Scheffler er ute med karantene!

Vi håper at flest mulig tar turen for å støtte våre gutter til morgendagens batalje. «Den 12. mann» på sidelinjen kan fort utgjøre de få prosentene som sørger for nye poeng til bortelaget.
Vi gleder oss og ønsker laget lykke til!

Tvi tvi!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.