Ny grasrotrekord!

Forrige uke passerte Staal kr 300 000-grensen, og når vi greier å skaffe enda noen flere «grasrotere», setter vi ny rekord i 2016. Kjempeflott!grasrotandelen

Det nytter å minne Staal-medlemmene om grasrotordningen. Hver gang vi har kampanje får vi nye «grasrotere», og alle vet hvor viktig denne inntektskilden er for vårt kjære idrettslag!

Vi gjentar derfor oppfordringen til alle medlemmene våre: Ta en kjapp vurdering – greier DU å skaffe Staal en eller flere nye «grasrotere»? Norsk Tipping melder at fremdeles er det mange spillere i Strand som ikke har valgt grasrotmottaker, så potensialet er stort! I førjulstida og julehelga treffer du kanskje noen – f. eks. på besøk hos slekt og venner – som kan tenke seg å være Staal-«grasrotere». Spør om de har hørt om grasrotordningen, og overbevis dem om at Staal fortjener grasrot-kronene!

Fire viktige «målgrupper»:

  • Kjenner du noen som nettopp har fylt 18 år og har skaffet seg spillerkort hos Norsk Tipping?
  • Mange pensjonister er ivrige Joker- og Lotto-spillere. Overbevis dem om at Staal bør være grasrotmottakeren!
  • Kjenner du noen som benytter såkalte automatspill – jf. «»boksene» hos Narvesen? Det sies at mange av disse spillerne ikke har knyttet spillerkortet sitt til grasrot-ordningen!
  • Mange liker best Multix og Instaspill via data-, nettbrett- og mobilplattformer, og her finnes mange potensielle «grasrotere».

Husk – det koster ikke en eneste krone å være «grasroter»! Grasrotmidlene tas fra Norsk Tippings overskudd.

Lett å registrere seg – enten via tippekommisjonær, via internett (Norsk Tipping / Grasrotandelen), men aller enklest via mobil: SMS (forutsatt at ditt mobilnummer er registrert på kundeforholdet ditt hos Norsk Tipping). Slik gjør du: Skriv «Grasrotandelen 985336911» som sms på mobilen. Send dette til: «2020» – Så enkelt og gratis kan det gjøres! Heia Staal!