Takk for i år, og god jul!

God jul, alle Staal’ere!

Da er 2017 snart historie, og vi i Staal kan se tilbake på nok et innholdsrikt og positivt år. 

Staal handler først og fremst om våre utøvere, og pr. i dag teller vi 906 aktive medlemmer. Det er 46 flere enn i 2016!!! I tillegg kommer over 100 støttemedlemmer.

Nesten hver dag gjennom hele året, fra morgen til kveld, er det yrende liv på idrettsanlegget, i hallen, i gymsalen og på Klippen. Trening og bevegelse er viktig for helsen vår, men det sosiale er vel så viktig. Det å lære seg å forholde seg til andre og at samhandling gir bedre utvikling og resultat er gode erfaringer å få med seg. For at vi skal få til det er vi helt avhengige av våre engasjerte og dyktige trenere og støttespillere, det vil si alle de engasjerte frivillige som bruker mye av sin fritid for at våre utøvere skal oppleve idrettsglede og begeistring. For det er vår visjon det egentlig handler om. Resultater gir oss noe vi kan måle, men det gir oss ikke alle parametere for å måle idrettsglede og begeistring for våre utøvere og medlemmer. Godt miljø i trygge omgivelser der utøvere opplever mestring på sitt nivå og i lag med andre, skaper best motivasjon og gir grunnlag for videre utvikling. Å lære seg å håndtere tap er en viktig lærdom i idrett, som andre deler av livet. Å møte motgang, og håndtere denne, er essensielt for all utvikling.

 

Selvfølgelig skal vi også glede oss over gode resultater. Spesielt gjelder dette for våre seniorlag, som engasjerer bredt ut i Ryfylke. Det er ikke mange klubber i landet som kan skilte med like bra nivå på alle fire a-lagene vi har i fotball og håndball, hvor våre dame- og herrelag alle ligger i minimum 3. div i 2018!

Fotballdamene gjorde en formidabel innsats og spiller i 2. div kommende sesong. Fotballherrene gjorde også en bra jobb, og tross en del «motvind», klarte de å holde plassen i den nye og spissede 3. divisjon.

Både dame- og håndball-herrene er inne i generasjonsskifter. Likevel biter begge godt fra seg i 3. div. og ligger henholdsvis på 2. og 4. plass på tabellen når vi nå går inn i jule-pausen.

Ekstra kjekt er det jo at publikumsoppmøtet er meget bra sammenlignet med andre lag i landet som holder samme nivå, både på håndball- og fotballsiden.

Staal er fortsatt i positiv utvikling, og det er ingen tvil om at vi har et nytt og spennende år i vente.

Takk for i år, alle utøvere! Vi vil også takke alle som er med og driver Staal og gjør det mulig å gi gode tilbud til våre barn og unge, det være seg foreldre, sponsorer og andre engasjerte.

 

Ønsker dere alle en riktig god jul og et positivt 2018!

 

Vennlig hilsen

Ole Kristian Risa                                           Rune Harestad

Styreleder                                                       Daglig leder