Tyrkia dag 4: Seier og hevn

Midtstopper Stian Nag blogger om A-lagets treningsleir i Tyrkia.

Dag 4: Hjelmelands-reven fikk som fortjent!

staalikamp
Staal vant treningskampen 2-0.

Kan starte med å si at vi vant kampen 2-0 mot Tangmoen i dag! 1.omgangen var en bra gjennomført omgang, mens i 2.omgang var litt slakkere, virket som vi var slitne etter en god treningsuke. Målene ble scoret av Jarle Karlsen og Per Krister Bjørlo. Det har blåst bra i dag, men solen har vært oftere fremme enn dagen i går.

sigveibasseng
Sigve Kleppa lettere påkledd i bassenget.

Dagens STORE hendelse skjedde igjen i dag, som alle andre dager, ved bassengkanten på vei hjem fra treningsfeltet. Sigve var på mobberen igjen, og det gikk ut over Tristan. Han holdt han over bassenget og latet som han skulle slippe han. Dette tålte Oftedal senior svært dårlig, og tok rennefart på den stakkars Hjelmelands-reven, som FLØY ut i bassenget med klær på, til STORT jubelbrøl. Et vakkert og varmt syn for alle som har blitt plaget av Hjelmelands-reven i det siste.

Ellers har vi vært inne å kikket litt i Side sentrum. Kan være litt mye mas i sentrum, men omsider fant vi en ganske ok resturrant hvor vi spiste dagens middag. Absolutt til å anbefale utenom at det plutselig dukket opp en katt under bordet, og at kelneren smakte på maten til Knerten midt under måltidet. En litt surrealistisk opplevelse. Nå sitter vi på den vanlige kveldsplassen vår og slapper av, og guttene er slitne etter mye god trening og en god kamp.

I morgen er det restusisjonstrening på menyen, selvsagt etterfulgt av bassengterror 😉 Takk for i dag! Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *