Tyrkia dag 5: Restitusjon og rosa hud

Midtstopper Stian Nag blogger om A-lagets treningsleir i Tyrkia.

Dag 5. Tanning-day!

restusisjon
Lett trening dagen etter kamp.

En lett restitusjonstrening med konkurranser og kos tidlig på dagen. Guttene trengte å få kampen fra gårsdagen ut av beina. Jarle stakk av med seieren i straffekonkurransen, foran keeper Mæhle og Arne ”Ding-Dong” Dalehaug. Kanskje den største overraskelsen her var at Hallgeir hang med såpass lenge, og endte opp på en fin-fin 5. plass! Stor hyllest til Jarle som plasserte hver eneste straffe sikrere enn banken! Sanser vi en ny straffeskytter på Staal?

fint-vc3a6rEtter en rask busstur var vi hjemme igjen og slengte oss ned, en etter en ved bassenget. Bussene går forresten i lysets hastighet og vel så det her nede, men det ser ut som de har kontrollen. Nydelig vær i hele dag, med en meget behagelig temperatur i solen! Øyvind Alsvik fant ut at det var lurest å bare sole seg på den ene siden av kroppen, og gikk med en todelt ”look” til lunsj, til stor latter fra resten av gjengen. Men Øyvind gav seg ikke så lett og fikk assistanse til å olje inn hele ryggen med stekeolje med minus 120 i faktor. Resultat: en rosa Øyvind, men fremdeles like søt som alltid. J

hjelmelandsreven-og-tysdalsbonden-pa-tur
Sigve Kleppa, til venstre, og Eirik Jøssang, alias Hjelmelandsreven og Tysdalbonden, ute på tur blant palmer.

Det har forresten vært en sjelden, terrorfri dag i dag. Nærmeste vi har vært i dag var litt ”småknåving” rundt bassenget som selvsagt gikk utover juniorene. Og igjen, som alltid, med Hjelmelands-reven i spissen. Dette ble brått avsluttet da Mæhle fikk en liten dråpe vann på seg og våknet til live i solsengen. Vekk ikke bjørnen som sover. J
Og nå på kvelden, er vi igjen, som alle andre dager, på plass for å nerde litt på pc’en. Alle lyser en rosa flott utstråling her vi sitter.

Takk for i dag.

Stian

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *