NM: Juniorlaget videre til 2. runde

Dagens målskårere.
Dagens målskårere: Thomas Tinnesand (til venstre), Sander Nag og Lars Edvard Danielsen.

Ålgård- Staal Jørpeland: Staal stilte med et godt lag foran kampen. Hele første omgangen var det Staal som styrte. Ålgård hadde ikke en målsjanse den omgangen. Staal ledet fortjent 2-0 til pause, ved Thomas Tinnesand og Sander Nag.

I garderoben var det god stemning og alle forventet en lett seier heim til Jørpeland. Ålgård fekk noen forsterkninger inn og reduserte etter ca 60 min spelt. Det var da det ble noe annerledes. Staal gikk opp på en corner og det ender med at Staal får en mann utvist etter å ha sparket etter en Ålgårdspiller. Dette skapte litt uro i rekkene, men Staal kjempet videre. Staal avsluttet det hele med 3-1 av Lars Edvard Danielsen. Staal fikk enda et meget tvilsomt rødt kort i sluttminuttene, men Ålgård skapte lite til å være to mann mer, på tross av at Staal hadde 9 mann tilslutt.

Staal Jørpeland Jr stilte følgende lag:
Ronny Fjermestad
Hans Petter Aakre, Sigve Kleppa Christensen, Vetle B Kallesten, Thomas Tinnesand
Sander Nag, Jarle Karlsen, Lars Edvard Danielsen, Sondre Stromnæss
Per Krister Bjørlo, Daniel Høllesli
Innbyttere:
Tor Olav Aakre, Preben Isachsen, Asgeir Austigard, Ole Morten Håland og Jørgen Helland.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *