2-0 seier til Staal 2

Staal 2 spilte i dag sin første hjemmekamp mot det ny opprykka laget Finnås fra Bømlo. Staal stilte med et meget ungt lag der alle fortsatt holder junioralder bortsett fra dagens kaptein Kjell Harald Dalehaug.


Etter en jevn første omgang gikk lagene til pause på stillingen 0-0. I andre omgang var det Staal laget som stort sett var i føringen spillemessig og dette resulterte i 2 mål signert den unge spissen Daniel Høllesli. Ellers er det kjekt å se at ungguttene hele tiden prøver å spille etter planlagt spillestil.

Alle skal honnør for innsatsen kampen gjennom og keeper Ronny som igjen holdt nullen. I tillegg er det meget gledelig at Kjell Harald nå har meldt seg til tjeneste igjen etter en liten pause fra full satsing.

JM

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *