Staal G19 – Haugesund

Søndag tok Staal Jørpeland Jr imot Haugesund Jr til bunnkamp i 1. divisjon. Begge lag trengte sårt tre poeng med seg videre, ikke minst hjemmelaget som står med kun et poeng til nå i år. Første omgang var preget av mye dueller hvor Staal var det førende laget fra start.
Haugesund kom deretter mer og mer med inn i kampen. Lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

I andre omgang scoret Haugesund i løpet av de første minuttene etter et hjørnespark fra venstre. Dette målet gjorde Staal spillerne frustrerte. Hjemmelaget klarte ikke å komme til noen særlige målsjanser videre i omgangen. Haugesund var nærmest scoring etter et stolpeskudd midt i omgangen. Kredit til godt keeperspill av Ole Vegard Tveita og unge Håvard Barkved som spilte godt etter sitt innhopp på sentral midtbane.

SB

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *