Seier til 2-laget

blaget

Staal 2 – Rosseland, 1-0

God arbeidsmoral og innsats førte til en ny kjærkommen seier til vårt 4. divisjons lag. Målet ble skåret av Kjell Harald Dalehaug 20 min. ut i 2. omgang. Denne puljen er meget jevn og utenom Varhaug som har vunnet alle sine kamper ser det ut som at vi kan hamle opp med alle.

Vi startet bra i 1. omgang og klarte å sette press på Rosselands forsvar både på dødballer og banespill. Etter mange kamper den siste tiden ble enkelte spillere slitne etter hvert. Vi måtte ha to bytter i første omgang, slik at eneste reserven da 2. omgang startet var keeper Ronny Fjermestad, han kom inn 25 min ut i 2. omgang som spiss og viste at han ikke har glemt sin gamle posisjon i ”Flo rollen”.

Mot slutten ble laget presset bakover av et hardkjempende Rosseland lag og i tillegg låg 3-4 av våre spillere nede med krampe de siste minuttene, men de halte seieren i land.

JM

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *