Surt tap for J14

tabellJ14 gikk på et 2-1 nederlag for Randaberg i kveld. Et ufyselig høstvær med 6 grader og sterk vind preget de første 20 minuttene av kampen, som gikk på en smal kunstgressbane på Goa. Jentene gikk hardt ut og jobbet godt og kom til to-tre store sjanser de første 15 minuttene. Mot spillets gang scorte Randaberg på et lompeskudd som Lise noe uheldig slapp inn. 10 minutter etterpå utlignet Elin etter en flott soloprestasjon, hvor hun driblet av 2 forsvarere og satte ballen kontrollert ned i hjørnet med venstrefoten. På dette tidspunkte løyet vinden og vi dominerte kampen. Randaberg satset på lange baller fremover på to raske og dyktige angripere, men det stod 1-1 til pause. I 2. omgang fortsatte det samme kampbildet, vi prøvde å spille og Randaberg slo langt. Vi fikk flere målsjanser, men dette var dagen da marginene ikke var på vår side. 3 ganger alene med keeper endte uten scoringer. Nok en gang mot spillets gang scoret Randaberg, denne gangen på en corner som skrudde rett i mål, over en uheldig Sara Elise. Jentene skal ha honnør for at de aldri ga opp, og de jobbet steinhardt gjennom hele kampen. Heldigvis for oss tapte også Tjensvoll 3-0 for Vaulen i dag – så vi er fortsatt 6 poeng og 9 plussmål foran. Tjensvoll har 3 kamper igjen, mens vi har 1 hjemmekamp mot Sunde igjen. Uansett vil vi få sjansen til å spille om Kretsmesterskapet, da de to beste fra hver pulje, totalt 8 lag skal gjøre opp om dette. Vinner vi puljen møter vi toeren i pulje 2 – mest sannsynlig Eiger eller Klepp, mens det blir Bryne hvis Tjensvoll tar oss igjen. Møt opp 12. oktober for å se siste hjemmekamp og for å heie jentene frem til puljeseier 🙂