3 poeng etter god 2. omg.

Staal vant fortjent 4-2 over Sola fredag kveld etter å ha ligget under 1-0 til pause. Sola tok ledelsen særdeles kontroversielt etter en corner som smalt i bakre stolpe og deretter ned på streken. Linjedommeren var eneste som  så ballen over linjen og signaliserte mål noe som skapte særdeles stor misnøye blant Staalspelarane og Staalfansen på sidelinjen. Aftenbladet sin utsendte Stig Rune Fuglestad og Sandnes Ulf trener Asle Andersen sto like ved siden av mål og utrykte stor overraskelse over linjedommerens avgjørelse. Staal var best i 1. omg. og skapte gode sjanser men fikk ikke ballen i mål og gikk litt frustrerte til pause med 1-0 ledelse til pause. Sola hadde fordel av medvinden i 1 omg. men skapte veldig lite.

I 2 omg. var det bare ett lag på banen og Staal dominerte totalt. 1-1 kom etter en god corner fra Martin Knudsen som kaptein Sindre Fjelde stanget imål. Kort tid etter ga Martin Knudsen Staal ledelsen etter ett fint skudd fra 20 meter til stor jubel fra Staalspillerene og de mange supporterene som hadde tatt turen. 3-1 kom etter en ny corner fra Martin som etter mye klabb og babb ble satt imål via tverrligger av Sindre. Like før slutt satte Arne Dalehaug inn 4-1 etter en fin ball fra Vidar Harestad. Det ble imidlertid Sola som satte inn kampens siste mål da de scoret på en ny corner.  Sola skapte mer eller mindre kun ting på dødball og det ble litt for ofte farligheter på disse så her har Staal noe å jobbe med fremover.

Banens dominerende spiller var Martin Knudsen i seriedebuten for Staal. God var også tomålsscorer Sindre Fjelde. Øyvind Alsvik ble tidlig skadet og inn for han kom unggutten Kristoffer Ramsland som klarte seg godt.

Neste kamp blir allerede på Jørpeland på søndag kl. 15:00 da Staal møter Vaulen i NM.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *