Åttemålsseier mot SIF 2

Kristoffer Ramsland hadde en god kamp mot SIF 2.

Kampen mot SIF 2 ble aldri spennende. Staals beste gav seg ikke før det stod 9-1.

Kampen var ikke mange minutter gammel da Øyvind Alsvik sendte hjemmelaget i føringen. Et innlegg gikk direkte i mål bak SIFs sisteskanse, Raymond Netland. Like etter satte en SIF-forsvarer ballen i eget mål etter innlegg fra Kristoffer Ramsland.

Mål tre og fire ble scoret av toppscorer-duoen Eirik Jøssang og Arne Dalehaug. SIFs eneste farlighet var det også Staal som stod for. I en løpsduell var Vidar Harestad uheldig og satte ballen i hjørnet bak Thomas Mæle i Staal-buret.

Øyvind Alsviks andre, og Daniel Hawkins første gjorde at stillingen var 6-1 til pause. Over i andre omgang fortsatte kampen som før pause. Staal hadde full kontroll hele tida, og laget fra Siffen kom vel ikke til en eneste sjanse i de siste 45.

Eirik Jøssang scorte sitt andre, før det var tid for Dalehaug-show. Denne gangen var det Kjell Harald som stod for underholdningen. Han leverte et glimrende innhopp på venstre kant, og scoret to flotte mål.

Ellers fikk Stig Lyse sin debut på a-laget da han erstattet Vidar Harestad en halvtime før slutt. Stig kom godt ut av debuten, og stengte igjen bakover sammen med resten av forsvaret.

Staal stilte følgende lag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad – Martin Knudsen (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen

Øyvind Alsvik – Jarle Karlsen – Daniel Hawkins – Kristoffer Ramsland

Arne Dalehaug – Eirik Jøssang

Innbyttere: Ronny Fjermestad, Stig Lyse, Kjell Harald Dalehaug, Lars Edvard Danielsen, Daniel Høllesli.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *