3 poeng til b-laget

Espen Helland hadde en god førsteomgang mot Hundvåg.

Det var et sterkt Staal-lag, på papiret, som stilte til start mot Hundvåg på Jørpeland fredag kveld. Staal 2 vant også kampen 1-0 etter scoring av Kristoffer Ramsland.

I første omgang var det hjemmelaget som styrte spillet. Selv om tempoet på ballen ikke ble stort nok, kombinerte Staal fint ved flere anledninger. Hundvåg hadde lite å by på, og slet med å få tak i ballen. Målet fra 16 år gamle Kristoffer Ramsland var av det flotte slaget. Han banket kula i hjørnet på volley fra omternt 16 meter.

Derfor var beskjeden fra trener Vegard Oftedal å fortsette på samme måte, med enda større fart på ballen. Slik gikk det imidlertid ikke. I andre omgang var det et heltent Hundvåg-lag som kom på banen. Med knusende duellspill og lange baller i bakrom klarte de å sette hjemmelaget under press. De kom likevel ikke til altfor mange store sjanser, selv om de trykket bra gjennom hele andre omgang. Staal slet med presisjonen, og klarte ikke å holde på ballen. Kampen ebbet ut til 1-0, og tre nye poeng til Staal sitt rekruttlag, som nå er oppe i 13 poeng på 8. plass.

Det ble i hvertfall en god oppreisning fra det forsmedelige 3-2-tapet mot Ganddal i forrige serierunde.

Staals lag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad – John Petter Nordbø (k) – Sigve Kleppa Christensen – Espen Helland

Tor Olav Aakre – Pål Fjelde – Kristoffer Ramsland – Trond Rossemyr

Arne Dalehaug – Sondre Strømnæss

Innbyttere: Jørgen Sandvik, Asbjørn Jørgensen, Israel Toco, Håvard Barkved, Asgeir Austigard

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *