Storseier mot serielederen

B-laget fikk revansj mot tabelltopp Rosseland i mandagens kamp. Mens vårens oppgjør endte med 7-1 til Rosseland, tok Staal denne gangen alle poengene, og vant komfortabelt 5-1. Staal hadde en kjempestart på kampen, og tok nok Rosseland-spillerne på senga de første 20 minuttene. Eirik Jøssang puttet to, og Per Krister Bjørlo og Trond Rossemyr hadde hvert sitt mål før pause.

Med høyt balltempo og hurtige vendinger av spillet maktet ikke Rosseland å henge med Staal-rekruttene. Det var derfor fullt fortjent med 4-0 til pause.

I andre omgang stilnet effektiviteten hos hjemmelaget. Der pasningene og avslutningene satt nesten perfekt i begynnelsen av kampen, sank kvaliteten  de siste 45. Erlend Danielsen banket likevel inn 5-0, før Rosseland fikk et trøstemål helt på slutten av kampen.

Staal stilte et sterkt lag, og det viste igjen på resultatet. Rosseland er et av de aller beste lagene i 4. divisjon, men ble et nummer for små mot gode Staal-rekrutte. Neste kamp kommer allerede på fredag, mot serietoer Voll. Heller ikke den kampen skal være vanskelig å motivere seg for. Bortekampen endte nemlig med 1-6-tap mot jærlaget.

Møt opp og følg Staals rekrutter fredag klokka 19.00 på kunstgresset.

Staals lag:

Thomas Mæle

Knut Ivar Tjeltveit – John Petter Nordbø (k) – Petter Seljeskog – Ørjan Høllesli

Steffen Helgeland – Erlend Danielsen – Per Krister Bjørlo – Trond Rossemyr

Eirik Jøssang – Kristoffer Ramsland

Innbyttere: Pål Fjelde, Asgeir Austigard, Sander Nag, Jesper Holta

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *