Gutter 13 vant på Orre

G13 spilte kamp mot Orre i Orrehallen på torsdag 16/12.

Det ble en forsiktig start. Guttene og jentene virket trette og tafatte, både i forsvar og angrep. Men gikk alikevel til pause med 10-8 ledelse.

Etter pause kviknet gjengen vår til, beina gikk fortere og spillet ble mer kreativt. Både jentene og guttene fikk vist seg fram og da dommerne blåste av kampen var resultatet hele 27-14 til Staal!

Kjempe bra innsats gutter og jenter!:-D Vi merker at vi er en såbar gjeng med bare 5 egne G13 spillere. Vi er derfor prisgitt at vi har noen kjekke og flinke J13 og G12 spillere som har lyst til å være med på kampene. Denne gangen var det Fanny, Therese og Vebjørn som var med, takk for en kjempe innsats. Takk for en kjempe innsats til våre egne G13 spillere og, med noen vonde armer, romper og lår etter lek på glattisen.

Så gikk jammen dette veien. Vi kan snart se fram til en velfortjent juleferie og håper at flere 13års gamle gutter finner veien til Strandahallen etter jul!