Takk for det gamla!

Då va me snart med årets siste dag og det passe å ta ein liden oppsummering av 2010 sesongen. Ein fantastiske sesong som Staal presterte å gå ubeseira i ligasamenheng ijønå med 112-15 i målscore og 15 poeng foran nr. 2 på tabellen. Me tapte ligavel den viktigaste kampen dette året, kampen om opprykk og «straffen» for dette blei at me i 2011 ska ud på Vestlandsturne. Me tar oppsummeringå med ei uhøytidelige kåring av det eg huske best fra 2010 sesongen:

Årets spelar: Sindre Fjelde. Sindre vise nok ein gang at han tilhøre mye høgare nivå enn 3. divisjon. Er divisjonens klart beste stopper og bidrar ikke bare med å hindra mål men score ein goe håndfull sjøl og.

Årets unge spelar: Jarle Karlsen, junior som spilte 20+ kamper i årets fantastiske sesong.

Årets mål: Jarle Karlsen borte mot Sandnes 2. 30 meter kanon i krysset. Alle snakkte om det flotta målet Jarle scorte på Jørpeland mot Sandnes 2 men den kampen fekk eg isje sett pluss Jarle sa sjøl at dette va finare 🙂

Årets mest overlegne hjemmelag: Staal med utrolige 66-4 på 12 kamper. Best i Norge.

Årets supporter: Samtlige strandbuer som møtte opp på Viking Stadion og støttet Staal på en fantastisk måte.

Årets publikumsfavoritt: Tommy Høiland, utfyllende kommentar bør være unødvendig.

Årets best kledde: SportsGeneralDirektør i Brodd Øyvind Jacobsen som stilte i dress på Jørpeland og som sprang i skytteltrafikk mellom indre bane og tribune.

Årets feilinformere: Gjengen i Tv Haugalands Lokalfotballsending som påsto at grunnen til at lagene fra sørfylket var så gode var at det var mange flere betalte spillere i Sør….Ingen plasser er pengegaloppen verre enn i Nordfylket og klubbfølelse ser ut til å bety særdeles lite.

Årets mest lojale: Martin Knutsen som takket nei til tilbud om spill i Adeccoligaen for å bli med å spille Staal opp i 2. div. istedet.

Årets mest positive: Fotballformann Birger Wersland som synes at det var positivt at Staal havnet i en veldig sterk pulje i 2011.

Årets mest postitive2: Staalspiller John Petter Nordbø for å ikke ha ordet nei i vokabularet. Kjempekar!

Årets amatører: Rogaland Fotballkrets med en sesong med usedvanlig mye rot…

Årets geografilærere: Norges Fotballforbund som presterte å plassere Staal i nordpuljen i 2011 med begrunnelse om at det ligger litt nærmere på kartet. Faktumet at en må ta ferje i 40 min for å starte med samme utgangspunktet som Stavangerklubbene var visst mindre viktig.

Årets gladeste: Trenere og ledere i Brodd, Hinna, Sola og Eik for å slippe å møte Staal i 3 divisjon neste år.

Årets mest ignorante: Juryen ved lokalfotballgallaen som valgte å se vekk fra tidenes 3. div. sesong og for å gi en cup for spesielt interesserte stor betydning…

Årets snakkis: Kåringen av tidenes Staallag. Ryktene vil ha det at diskusjonen gikk varm mang en fredag/lørdagskveld på Strandalandet.

Årets ildsjel: Odd Geir Eie for sin mangeårige innsats som oppmann.

Årets treningsforhold: Ryfylkehallen hvor Staal la ned grunnlaget for 2010 sesongen. Mens alle andre var ute å måkte snø sprang Staalguttene rundt i tskjorte.

Årets øveraskelse: At Svinestien tapte i bedriften. Ok ikke så Staalrelatert men likefullt veldig overraskende 🙂

Ha en flott feiring og lykke til med 2011!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *