Tap mot Ålgård

Sesongens aller første treningskamp endte til slutt med 1-6-tap mot 2. divisjonslaget Ålgård. Det var imidlertid Staal som åpnet best på kunstgresset på Jørpeland. Hallgeir Hinnas menn gikk ut med et høyt press, noe som stresset Ålgård-spillerne.

De første 25-30 minuttene var det også hjemmelaget som var best. Eirik Jøssang satte tidlig inn 1-0. Men etter hvert kom Ålgård mer med, og var farlige på kontringer og dødballer. Med det høye presset til Staal, fikk også Ålgård et stort bakrom å boltre seg i. 1-1 ble kontret inn, mens 1-2 kom på innlegg fra frispark like før pause.

I pausen byttet Staal åtte spillere, og planen var å fortsette med høyt press også i andre omgang. Den dårlige trenden fra slutten av den første omgangen fortsatte imidlertid, og Ålgård var dødelig effektive når de fikk sjansen. Sluttresultatet 1-6 er derfor muligens litt i overkant, selv om Ålgård fortjente seieren.

Neste kamp er allerede på tirsdag. Da skal Sandnes Ulf til pers på Sandnes stadion.

Staals lag:

Thomas Mæle

Vidar Harestad – John Petter Nordbø – Stian Nag – Ørjan Høllesli

Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Daniel Hawkins – Trond Rossemyr

Eirik Jøssang – Arne Dalehaug.

Kom inn etter pause: Sander Nag, Espen Helland, Sigve Kleppa Christensen, Kristoffer Ramsland, Erlend Danielsen, Per Krister Bjørlo, Frank Eilertsen og Lars Edvard Danielsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.