Før kampen: FK Vidar

Da var det duket for årets tredje treningskamp og også denne gangen er det ett lag høyere opp i divisjonssystemet som står på motsatt banehalvdel. Vidar rykket opp etter 2009 sesongen hvor laget endte hele 13 poeng foran Staal som kom på 2. plass.  Fjorårssesongen i 2. div endte på 8 plass. etter en god vårsesong.Vidar slet etter sommenferien men laget fant formen tidsnok til til å unngå å havne i nedrykksstriden og Gaute Johannesens gutter må si seg fornøyde med comebacksesongen i 2. div. Staal har møt Vidar 10 ganger siden 2005 og statistikken sier 4-3-3 i favør Vidar.

Vidar har mistet to av sine største profiler i Fredrik Torsteinsbø til Sandnes mens fjorårskaptein Daniel Berntsen prøver seg i Randaberg. Disse to er blant annet erstattet av Mads Bøgild (Brodd) og Reber Iversen (SIF). I årets treningskamper har laget spilt 2-2 mot Hinna, mens det har blitt seier over Brodd (2-0) og Randaberg (1-0).

Staal spilte en meget god kamp mot Sandnes sist og spesielt var den første timen imponerende. Etter torsdagens trening ser det ut som Staal starter med følgende lag: (4-4-2, 4-4-1-1)

Thomas Mæle

Vidar Harestad

Stian Nag

John Petter Nordbø

Sigve K. Christensen

Per K. Bjørlo

Martin Knudsen

Daniel Hawkins

Øyvind Alsvik

Erlend Danielsen

Eirik Jøssang

Det betyr at Sindre Fjelde fremdeles ikke er kampklar etter sin skulderskade mens Arne Dalehaug heller ikke blir å finne i Staaldrakten den kommende måneden.

Kampstart på Lassa er 17:30.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *