Tyrkiablogg dag 4 – Solings og trening

Bursdagsbarnet Sindre ble behørlig feiret i bussen idag

Treningsleiren fortsetter. Les om mer bassengterror, fortsatt knallvær og bursdagsfeiring her.

I dag har vi fortsatt i samme friske stil som i dagene før. Også denne dagen har vært helt nydelig, med rundt 25-26 grader og sol hele dagen. Under dagens to treningsøkter har vi fokusert mye på formasjonstrening, både offensivt og defensivt. Selv om vi hadde lite vanlig spill under øktene, ble det høy temperatur likevel.

Dagens mann er selvsagt bursdagsbarnet Sindre Fjelde. Han har blitt behørig feiret gjennom dagen. Kake med lys og stjerneskudd, flere bursdagssanger og generelt god stemning har gjort 28-årsdagen bedre for Staal-kapteinen.

Mange har arbeidet hardt med brunfargen de siste dagene. Det fortsatte også idag. I likhet med i går fortsatte forsøkene med å sjarmere alle de smekre sørlandsjentene. Om noen får napp, gjenstår å se…

Tveita var ein sjiikelige skrikarunge ved dåpen

Ellers er det verdt å nevne at bassengterroren fortsetter. Jørgen har fått sin dåp i bassenget, mens Sigve dukket Sander i vannet. Med en takling hentet rett i fra Super Bowl gikk både Sander og Hjelmelands-reven i bassenget.

I kveld blir det ny runde i tyrkiaden med biljard og Champions League-fotball på tv. I morgen kjører vi friøkt fra morgenen av, mens kveldstreningen går klokka tre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *