Grei sesongstart for b-laget

Jarle Karlsen satte straffen sikkert nede i høyre hjørne.

Staal Jørpeland 2 – Madla IL 2-0. Det ble seier i serieåpningen på iskalde og forblåste Jørpeland kunstgress. Stig Marthinussen oppsummerer kampen slik:
– Madla best de tyve første minuttene, mens resten av kampen hadde Staal sine unggutter full kontroll.

Etter 35 minutter scoret Jarle Karlsen sikkert på straffe. Det var det mest spennende som skjedde i de første førtifem. Store deler av omgangen ble en krig rundt midten, med masse dueller og lite sjanser. Madla var friskest i åpningen før Staal-guttene fikk fart på pasningsspillet.

Over i andre omgang var hjemmelaget klart best, og tok mer og mer over utover kampen. Det var rimelig klart at Staal er bedre trent enn laget fra Madla.

Like før slutt, etter 89 minutter kom også det forløsende andremålet som sikret seieren. Frank Eilertsen kom fri på venstresiden og la ballen fint inn til Lars Edvard som satte ballen fint i mål.

Selv om kampen nok kunne ha vært mer velspilt, sikrer seieren en god start på sesongen. At b-laget holder nullen er også gledelig. Neste kamp for b-laget er satt opp borte mot Buøy på torsdag i neste uke klokka 19.00.

PS: Knut Ivar Tjeltveit gjorde Staal-comeback med bravur. Det var kun krampa etter 50 minutter som tilsa at han la opp etter fjorårets sesong. Også Thomas Tinnesand var tilbake som Staal-spiller, etter et og et halvt år i militæret.

Staals lag:

Ole Vegard Tveita (k)

Sander Nag – Knut Ivar Tjeltveit – Petter Seljeskog – Jørgen Helland

Steffen Helgeland – Pål Fjelde – Jarle Karlsen – Trond Rossemyr

Lars Edvard Danielsen – Frank Eilertsen

Innbyttere: Thomas Tinnesand, Jørgen Sandvik, Jesper Holta, Robert Holta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *