Staal slo Bryne 3-0

Det er kanskje i overkant optimistisk å håpe på at vi gjentar denne overskriften på søndag men Staals G16 sørget for en flott «generalprøve» før søndagens NM kamp da de slo Bryne 3-0 på Jørpeland torsdag kveld. Bortsett fra en tidlig straffe som ble flott reddet av Staals keeper Vestbøstad skapte Bryne særdeles lite mot et meget godt Staallag. Staal ledet 2-0 til pause etter to mål av 14årige Mathias Bringaker mens Alexander Aukland Schmidt satte inn 3-0 på en nydelig halvvolley.

Det er gjerne litt urettferdig å trekke frem noen spesielt på noe som var en flott lagseier men undertegnede syns tidligere Hjelmelandspiller Geir Magne Staurland som skapte problemer for Brynes ventreback hele kampen var banens beste spiller.

Meget god kamp av Geir Magne Staurland

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *