Staal takker Grasrot-giverne!!!

Vår verveaksjon på websiden i vinter medførte ca 15 nye “grasrotere”, og pr 1. april er vi nå 557 stk som støtter Staal. Bra!!! Dette har i de fire første månedene i 2011 gitt klubben vår kr 92 366 i inntekt – noe som er ca 10 000 mer enn tilsvarende periode i 2010.

Siden Grasrot-starten i mars 2009 har Staal mottatt ca kr 540 000. Dette viser at strandbuene verdsetter det omfattende arbeidet idrettslaget gjør for barn og ungdom i lokalmiljøet, men vi må få enda flere til å bli grasrotere. Norsk Tipping annonserer at det fremdeles er svært mange tippere og Lotto-spillere som ikke har meldt seg, så vi foreslår en ny verveaksjon fram til sommeren.

Vi regner selvsagt med at de fleste Staal-medlemmer allerede har ordnet Grasrotandelen sin til Staal. Derfor oppfordrer vi nå alle disse til å overbevise sine BESTEFORELDRE (event. også OLDEFORELDRE!) om å registrere spillerkortet sitt med Staal som Grasrotmottaker. Mange i den eldre generasjon er f. eks. ivrige Lotto-spillere.

HVA GJØR DU NÅ?

Vi foreslår at alle unge Staalmedlemmer besøker besteforeldrene sine og forklarer hvor enkelt (og viktig!!!) det er å bli Grasrotgiver. Ta med en lapp der du har notert Staals org.nr 985 336 911, og informèr om følgende: Ved neste innlevering av Lotto, tipping, Oddsen o.l. gis beskjed om registrering på spillerkortet. NB! Husk at de 5% som Staal får, ikke trekkes fra innsatsbeløp eller event. gevinster, men fra Norsk Tippings overskudd! Det betyr at det koster ikke en eneste krone å være med på ordningen!

La det gå sport i verveaksjonen! Kanskje greier vi å bli nærmere 600 Staal-grasrotere før sommerferien!!!

STÅ PÅ OG LYKKE TIL!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *