Staal – Askøy 4-1

Per Krister Bjørlo spilte strålende på venstrekanten mot Askøy.

Hjemmekampen mot Askøy på lørdag ble en god opplevelse for Staal-herrene. Scoringene kom ved Eirik Jøssang, Per Krister Bjørlo, Erlend Danielsen og Arne Dalehaug.

Trener Hallgeir Hinna ga hjemmelaget beskjed om å «peise på» i god Jostein Grindhaug-stil. Det gjorde vertene også. Selv om det var Askøy som fikk den første store sjansen, var det Eirik Jøssang som ble første målscorer på Jørpeland stadion. De 330 frammøtte fikk se et Staal-lag som prøvde å spille fotball langs bakken, og delvis lyktes med det i første omgang. På stillingen 1-0 til pause var imidlertid kampen fortsatt åpen.

Martin Knudsen spilte ikke denne kampen, på grunn av karantene for tre gule kort. Jarle Karlsen styrte midtbanen sammen med Erlend Danielsen. I pausen måtte også Stian Nag gi seg med en vond lysk. Dermed kom John Petter Nordbø inn her.

I de siste førtifem fikk hjemmelaget et klart overtak. Banens beste Per Krister Bjørlo skrudde et innlegg rett i mål fra sin venstrekant til 2-0. Samme mann la en frekk cornervariant til Erlend Danielsen som dundret inn 3-0 i et planlagt trekk. 4-0 kom også på dødball, der Arne Dalehaug til slutt fikk lirket ballen i mål. Det resulterte i premiere på Dalehaug-sangen blant publikum.

Reduseringen kom på straffe, etter en hands inni Staals 16-meter. Det var imidlertid ingen tvil om hvor de tre poengene skulle gå. Vertene hadde flere store sjanser til å putte både det femte og det sjette målet.

Neste kamp er også hjemmekamp. Neste mandag kommer Haugesund 2 på besøk. Staal-rekruttene spiller førstkommende uke. Først med en sein mandagskamp borte mot Tasta, før Stavanger 2 kommer til Jørpeland på torsdag.

Staals lag:
Thomas Mæle
Sigve Kleppa Christensen – Sindre Fjelde – Stian Nag – Daniel Hawkins
Øyvind Alsvik – Erlend Danielsen – Jarle Karlsen – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Arne Dalehaug
Innbyttere: Ole Vegard Tveita, John Petter Nordbø, Kristoffer Ramsland, Vidar Harestad, Lars Edvard Danielsen, Pål Fjelde, Asgeir Austigard.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *