Satt langt inne

Staal Jørpeland – Øystese 1-0. Som borteoppgjøret tidligere i år, ble oppgjøret mot Cato Guntveit & co veldig tett.

Det var kaptein og midtstopper-bauta Sindre Fjelde som avgjorde det hele like før slutt. Da hadde Staal forsøkt å score på det kompakte Øystese-laget gjennom hele kampen, uten å lykkes.

Øystese hadde en tydelig kampplan. Laget gikk ut lavt og satset på kontringer. Hardanger-laget er flinke til å angripe raskt og forsvarte seg bra. Staal forsøkte å komme til sjanser, men slet med å skape de helt store farlighetene i første omgang. Like før pause ble også Erlend Danielsen gitt direkte rødt kort for en hendelse som skjedde etter at Erlend fikk frispark.

Over i andre omgang la Hallgeir og Vegard om til 4-4-1. Kampen fortsatte som før hvilen, med hjemmelaget som det førende laget. Øystese la ikke om taktikken, selv om de altså spilte 11 mot 10.

Det var til stor lettelse og enorm jubel at kaptein Fjelde kriget ballen i mål etter en av vertenes mange hjørnespark. En utrolig viktig seier var et faktum. Et godt, defensivt Øystese-lag måtte reise hjem uten poeng.

Neste kamp er allerede på fredag. Da gjester Hallgeirs menn Valestrand Hjellvik. På mandag tjuvstarter b-laget høstsesongen med en hengekamp mot Riska. Kampstart er 19.00 på Jørpeland stadion.

Staals lag:
Thomas Mæle
Vidar Harestad – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Sigve Kleppa Christensen
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Erlend Danielsen – Per Krister Bjørlo
Eirik Jøssang – Asgeir Austigard

Innbyttere: Espen Helland, Helge Bjørheim, Pål Fjelde, Jarle Karlsen, John Petter Nordbø, Lars Edvard Danielsen, Jørgen Helland.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *