Før kampen: Stord

Staal tar lørdag turen til Stord og bortekamp mot øylaget. Gressbanen på Stord er blitt stengt etter alt regnet de siste dagene så kampen vil spilles på kunstgress.

Stord ligger  på 5. plass med 30 poeng foreløpig. På hjemmebane står laget med 6-1-2 og begge hjemmetapene er mot tippeligalagene Brann og Haugesund sine rekrutter. Sist hjemmekamp ble det 3-3 mot Skjold i en kamp der bortelaget ledet 0-3 og Stord utlignet på overtid. Stord forventet å kjempe i teten men hadde en veldig dårlig sesongstart før de fikk en formmessig opptur etter å ha spilt 1-1 på Jørpeland.  Stord har også spilt uavgjort på bortebane mot Fyllingen så der er ingen tvil om at toppnivået til laget er høyt. I høst har laget som Staal mistet endel spillere og disse er erstattet av unge talenter noe som har gjort at laget har variert endel i prestasjonene.

Staal fikk en sen utlikning mot Fyllingen sist og er dermed fremdeles på 2. plass bak Brann 2. Tippeligarekruttene har nå fire poeng forsprang på Staal mens det er seks poeng ned til Fyllingen. Det er syv serierunder igjen og det er fortsatt mye som kan skje før sesongslutt, f.eks er fire av Brann sine kamper igjen mot lag på øvre halvdel av tabellen.

Staal har Sigve K. Christensen ute med suspensjon mens Eirik Jøssang fortsatt er skadet. På pluss-siden er Martin Knudsen klar for spill igjen og blir med resten av kampene i høst. Toppscorer Arne Dalehaug er også med for fullt igjen etter to mål mot Riska på rekrutteringslaget og Asgeir Austigard er også tilbake i troppen så det ser positivt ut for Staal før turen nordover.

Sannsynlig Staallag:

T. Mæle

J. P. Nordbø

S. Nag

S. Fjelde

M. Knudsen

Ø. Alsvik

E. Danielsen

J. Karlsen

P. K. Bjørlo

L. E. Danielsen

A. Dalehaug

Hammarverket legger selvfølgelig lørdagsturen til Stord og vil oppdatere våre fans som er hjemme. Det har blitt 3 poeng hver bortekamp supportergruppen har tatt turen så vi tror på ny seier imorgen selv om Staal nok er gjort litt for store favoritter hos bookmakerene som kun har 1,45 for Staalseier. Kampstart på kunstgresset på Stord er kl. 1400.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *