Seier i siste bergenstur

Martin Knudsen og Kristoffer Ramsland styrte Staal-midtbanen.

Askøy – Staal Jørpeland 1-4. Vi fikk to tomålsscorere i Lars Edvard Danielsen og Sigve Kleppa Christensen.

En stor gjeng med entusiastiske supportere fra Hammarverket hadde samlet seg på tribunen. Rapportene sa at det faktisk var 40 ryfylkinger på solsiden av Kleppestø stadion. Det var i alle fall såpass mange at det ikke var bare bare å telle alle. Dette var siste kamp i Bergen for denne gang.

De frammøtte fikk se et Staal-lag som tok kontrollen fra start av. Lars Edvard Danielsen og Sigve Kleppa Christensen puttet hvert sitt mål i første omgang. Begge var et resultat av at de to spissene kom alene gjennom og satte ballen fint i mål.

Askøy var frampå et par ganger, og hadde strengt tatt fortjent et mål i førsteomgangen. Thomas Mæle viste seg å være i form, og reddet mesterlig ved flere anledninger.

Askøy fikk målet sitt like etter pause. Det kom på en dødball og markeringssvikt på bakre stolpe.

Det var likevel aldri tvil om hvor seieren skulle ende. Lars Edvard sitt andre for kvelden var av det flotte slaget. Han viste muskler da han fikk en ball i beina, vendte opp med mann i rygg, og plasserte ballen i lengste hjørne med venstrefoten.

Sigve fikk også sitt andre før målprotokollen var full for denne gang. På slutten av kampen fikk nok en lovende unggutt sin debut for a-laget. Morten Bjørlo, bror til Per Krister fikk spille de siste minuttene og fikk brukt både pasningsfot og overblikk da Staal trillet ball med et sluttkjørt Askøy-lag.

Neste helg er det også bortekamp. Da gjester Staal Haugesund 2 hjemme hos araberne.

Staals lag:
Thomas Mæle
Pål Fjelde – Sindre Fjelde (k) – Stian Nag – Trond Rossemyr
Øyvind Alsvik – Martin Knudsen – Kristoffer Ramsland – Per Krister Bjørlo
Sigve Kleppa Christensen – Lars Edvard Danielsen
Innbyttere: Helge Bjørheim, John Petter Nordbø, Morten Bjørlo, Jone Hjorteland og Sander Nag.

En stor Staal-gjeng hadde funnet veien til solfylte Askøy.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.