Gutter 14 med 2 kamper søndag

G14 hadde 2 bortekamper på søndag 5.februar.
Først mot Havørn hvor guttene dro i land en flott seier 19-12.

Etter en god matpause i Tanangerhallen med herlige nybakte boller fra Inghild og nydelig sjokoladekake, som Simen hadde laget, dro vi avgårde til Storhallen hvor Sif 2 sto for tur. Guttene kom godt i gang og ledet med 5 mål på det meste, men kampen endte med et surt 19-18 tap.
Etter kampen var det på tide med dusjing og dagen ble avsluttet på Peppes Pizza 🙂 Alt i alt hadde vi en kjekt søndagstur med guttene. De hadde mye fint spill og vi kunne se at de koste seg på banen. De fleste fikk og prøvd seg på nye plasser, som de behersket godt! Alle guttene kom  og på scoringslisten 😀 unntatt Gabriel, som til gjengjeld spilte som en gud i mål 🙂

Med på laget idag; Vegard(15) Bjarne Jørgen(8) Tobias L(5) Haakon(1) Simen(1)  Tobias B(1) Kristoffer E(1) Kristoffer K(1), G13 T ore(1) Roger(1) og bursdagsbarnet-Gabriel 🙂 Fin gjeng å reise på tur med! Mye lått og løyje og høy musikk 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *