Storseier til Damer 4. Div

Det var et revansjesugent Staal lag som entret banen på Buøy Kunstgress i kveld. Inntrykket fra det forsmedelige 3-1 tapet mot Helleland skulle rettes opp. Vi regelrett rundspilte Buøy, og jentene ga seg ikke før det sto 7-2, etter 4-2 til pause. Målene ble satt inn av Rurh (3), Sara (3) og Camilla. I 1 omgang vartet vi opp med flotte kombinasjoner, og spill langs bakken, ut på hurtige kanter, og spisser i bakrom. Buøy valgte å stå høyt med et relativt tregt forsvar hele kampen, og hadde det ikke vært for at de var flinke å sette offsidelinjen kunne vi hatt 15 mål til. Det var klasseforskjell på lagene kampen igjennom. Solid spill av alle de rutinerte spillerne våre – og gøy å se de unge spillerene som begynner å blomstre. To nye 16 åringer, Eline Norland og Thea Marie Barkved, debuterte på seniornivå i dag med bravur. Kjempekamp av jentene – neste kamp blir hjemme mot Forus & Gausel 9. Mai, mens 3. div laget reiser til vanskelig bortekamp mot Kopervik nå på lørdag.
Laget: Mona Nordbø, Charlotte Aakre, Randi Eline Selvik, Elisabeth Dyrdal, Maren F. Viga, Camilla Fiskå, Tina Andersen, Elisabeth Danielsen, Kristrun Gudnadottir, Sara Gundersen, Ruth Nordbø, Marta Mosnes, Eline Norland, Thea Marie Barkved.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *