Før kampen: Start 2

Staal gikk på en smell mot Donn sist og er nå 6 poeng bak Viking 2 på første plass. Som mot Donn tirsdag så tar Staal turen til Kristiansand hvor det denne gang er Start 2 som venter.

Start sine rekrutter var ifjor overlegne i sin avdeling og vant hele ti poeng foran Egersund som likevel rykket opp grunnet Start sitt nedrykk fra Tippeligaen. Etter nedrykket kvittet Start seg med mange av sine stjerner og valgte å satse ungt og lokalt. Flere av lagets talenter har fått sjansen i Adeccoligaen denne sesongen. Start2 har vært veldig ungt denne sesongen og så også mot Staal mest sannsynlig ettersom det er ferieavvikling i adeccoen. Laget ligger på 5. plass med 4-4-1 og 16 poeng. På hjemmebane står laget med 2-3-0 og 13-5 i målscore.

Staal tapte som kjent 3-1 for Donn i en svak kamp lørdag. Laget produserte mest sjanser men fikk en dårlig start og klarte aldri å få noe flyt i spillet. Stian Nag måtte ut med skade mens Kristoffer Ramsland må stå over mot Start grunnet gule kort. Dette fører til nye rokkeringer i Staallaget som allerede har flere spillere ute med skade. Per Krister Bjørlo og Arne Dalehaug er tilbake i troppen men er ikke aktuelle fra start av. Øyvind Alsvik, Erlend Danielsen, Espen Helland og John Petter Nordbø er fremdeles ute så det er utfordring å komponere Staallaget med en tynn tropp.

Staal skal uansett være favoritter mot Start og bør vinne i Kristiansand. Hammarverket er på plass i Kristiansand og det er også rapportert om mange andre Strandbuer som tar turen. Kampstart i Kristiansand er Kl. 1600 lørdag og kampen vil bli oppdatert på Staalsiden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *