Seier i toppkampen

Damelaget vant 4-1 over Kopervik i toppkampen på Jørpeland Stadion i dag. 1. omgangen i dag var det virkelig klasse over, og kvalifiserer nok til årsbeste. Vi spilte ut Kopervik langs bakken, med flott kombinasjonsspill og hurtig balltempo. Vi presset Kopervik over på egen banehalvdel stort sett hele omgangen, men et godt organisert Koperviklag klarte å begrense antall målsjanser. 1-0 målet kom etter 9 minutter – et langskudd fra Amanda fra 30 meter som var limt i vinkelen. Etter 21 minutter doblet vi ledelsen med et nydelig gjennomspill til Karina som i duell med både keeper og stopper kom ut med ballen og satte den enkelt i mål. Kopervik reduserte etter 30 minutter på sin første sjanse. Vi fortsatte dominansen ut omgangen og 3-1 målet like før pause kom etter flott en-touch spill med god presisjon, hvor Birte avslutte iskaldt ned i hjørnet. I 2. omgang jevnet spillet seg noe ut de første 20 minuttene, men da Karina mesterlig rundet keeper og satte 4-1, var kampen i realiteten over. Resten av omgangen blir det stor strekk i begge lag, og vi ser at den våte banen har sugd krefter. Finspillet uteblir, og presisjonen synker, men jentene jobber helhjertet omgangen ut og ror seieren i land. En fantastisk laginnsats igjen, hvor alle lagdeler opptrer med stor trygghet, og vi klarer å spille motstanderen ut. Nå har vi fått en solid ledelse på toppen av tabellen, og det begynner å se lyst ut i forhold til opprykkskvalifisering. Neste kamp blir borte mot bunnlaget Eiger 18. september. 4. divisjonslaget tar imot Frøyland/Orstad på onsdag i nok en viktig opprykkskamp.

Laget: Trine Vestersjø – Malin Flesjå, Elin Norland, Charlotte Aakre, Ida Nag – Agathe Malmberg (Ingrid Malmberg 46), Berit I. Austvoll, Amanda S. Wilson, Eline Norland – Birte H. Svines (Trine S. Handeland 70), Karina Fjelde. Ubenyttede innbyttere: Kristrun Gudnadottir, Astri K. Frafjord og Camilla Kleivaland