Ny grasrot-rekord!

Staaljubel i 2012 på mange fronter

Staals grasrot-inntekt øker for hvert år.  I  2012 blei det igjen  satt ny rekord, og målet må være å oppnå  økning også i 2013. Men det er selvsagt avhengig av at samtlige Staal-medlemmer gjør en innsats! Norsk Tipping opplyser at kun 46 % av spillerkort registrert i Strand er tilknyttet grasrotordningen.  Det betyr at potensialet for nye Staal-grasrotgivere fremdeles er stort!

Hva gjør DU nå? Du benytter den mest effektive  vervemåten («munn til munn – metoden») og spør alle familiemedlemmer – besteforeldre, onkler og tanter, samt venner,  naboer, arbeidskamerater etc. – om de har husket å registrere Staal som grasrotmottaker. Neste gang de tipper, spiller Lotto, Oddsen, automatterminal osv. osv. gir de beskjed til kommisjonæren.  De som spiller via internett eller mobil, trenger Staals org.nr. 985 336 911. Husk at dette ikke koster en eneste krone! Grasrotpengene kommer nemlig fra Norsk Tippings overskudd.

La 2013 bli et nytt rekordår! Tenk etter om DU kan skaffe en ny grasrotgiver til vårt kjære idrettslag!

Heia Staal!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *