Årets første treningskamp ikveld

Staal_Jørpeland_IL

Staal har valgt ett litt anderledes oppkjøringsprogram denne sesongen og spiller færre treningskamper enn tidligere sesonger. Årets første treningskamp spilles mot MIL på Tau idag, tirsdag kl. 1900. Rapportene fra Staal sine treninger forteller om stor fremgang hos de unge spillerene og Oddbjørn Fiskå sin inntreden i trenerteamet har vært veldig positiv. Det er flere år siden de to lagene spilte mot hverandre sist og det skal bli gøy med ett skikkelig lokaloppgjør igjen. Mil har vunnet sine to første treningskamper i vinter og virker i bra form så blir spennende å se Staal på stor bane for første gang i år.

Kampen er slutt og endte 1-4. Arne Dalehaug 2, Øyvind Alsvik og Sigve Kleppa Christensen var Staals målscorere.
Les referat fra Fotballsonen.com HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.