Uavgjort i sesongåpningen

Damene debuterte i 2. divisjon med 0-0 hjemme mot Arna-Bjørnar 2 i ettermiddag. Staal var nok det beste laget, kampen sett under ett, men vi klarer ikke å sette det avgjørende målet. I første omgang skaper Staal de fleste sjansene, og flere ganger fikk vi tredd igjennom til Birte og Malin på topp, men en god keeper stoppet de fleste mulighetene. Vi ble nok også snytt for et straffespark, når Birte ble klart hindret i det hun rundet keeper, men klarte å holde seg på beina. På cornere og frispark var vi også farlige, men ballen ville ikke inn. I andre omgang åpnet kampen seg mer opp, og spillet bølget frem og tilbake. Fortsatt skapte Staal de største sjansene, men Arna-Bjørnar kom på et par farlige kontringer. De siste 15 minuttene presset Staal hardt på for å få den avgjørende scoringen, men kampen ebbet ut til 0-0. En solid kamp av Staallaget, som fortjente seieren idag, mot et Arna-Bjørnar lag som ble norgesmestre for J19 ifjor. Neste kamp blir hjemme lørdag 20.april mot Høyang.

Laget: (4-4-2): Astri Koll-Frafjord (Martha Mosness 45) – Tove Tuntland (Ingrid Malmberg 70), Elin Norland, Marte Danielsen, Ida Nag – Helena Løvbræk, Berit I. Austvoll, Amanda S. Wilson, Agathe Malmberg (Kristrun Gudnadottir 70) – Birte H. Svines (Karina Fjelde 78), Malin Lundmann

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *