Young guns strikes again: Havdur-Staal Jørpeland 2 1-2 (0-0)

2 mål på Mathias Bringsaker mot Havdur

Staal har i kveld vunnet over Havdur på bortebane, det unge Staallaget spilte til tider flott fotball og vant fortjent 2-1 etter 2 skåringer av Mathias Bringaker. Seieren kom etter veldig bra innsats og spillemessig fungerte laget veldig bra. Oppmann for dagen, Øyvind Hompland uttalte etter kampen at dette var en lagseier med mange veldig gode prestasjoner.

Staal stilte med følgende lag: Sindre Mossige – Georg Danielsen, John Petter Nordbø, Eirik Haugland, Jesper Holta – Mathias Bringaker, Morten Bjørlo, Markus Attilla, Martin Nygaard – Eirik Jøssang, Henrik Grønvik

Staal dominerte første omgang mot Havdur og marginene var absolutt på hjemmelaget sin side. Stolpen er som kjent en god venn for forsvarende lag og når Staal i tillegg bommer på åpent mål blir stillingen 0-0 til pause. Det unge Staallaget leverte en spillemessig bra omgang.

Et kvarter ut i 2. omgang får endelig Staal hull på byllen, Morten Bjørlo spiller Mathias Bringaker fri og alene med keeper er Mathias iskald og netter sikkert.

5 minutt før slutt kontrer Staal inn 2-0 og igjen er 16 år gamle Mathias Bringaker som er avslutter av angrepet.

I sluttminuttene reduserte Havdur til 1-2 etter et langt innkast, men Staallaget red stormen av og har nå full pott etter 2 kamper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *