FlÅTTE mål da Staal inntok tabelltopp

Staal-Herkules 8-0 (5-0)

Kristoffer i praktslag mot Herkules Foto: Staal TV

Staal inntok tabelltopp etter brakseier på Jørpeland kunstgress i dag mot et tamt Herkules lag. Kaptein Sigve Kleppa Christensen headet inn en corner etter 2 minutt og Staal så seg ikke tilbake etter dette. Målene rant inn bak Herkules keeperen og var alle av den utsøkte sorten. Staal stoppet ikke før åtte baller hadde vært i nettet.


Staal gjorde 4 endringer fra forrige helgs seier i Flekkefjord, Vidar Harestad erstattet Stian Nag i midtforsvaret, Mathias Bringaker tok skadde Øyvind Alsvik sin plass, Øyvind Hompland kom inn for Morten Bjørlo og Eirik Jøssang erstattet suspenderte Andri Juliussen. Staal startet med følgende lag: Thomas Mæhle – Jesper Holta(Georg Danielsen)-Vidar Harestad, Sigve Kleppa Christensen, Trond Rossemyr (Espen Helland) – Mathias Bringaker, Kristoffer Ramsland, Øyvind Hompland, Per Krister Bjørlo – Eirik Jøssang (Morten Bjørlo, Lars Edvard Danielsen.

Kampen start med at Staal gikk rett i angrep og vant en corner. Corneren ble perfekt slått av Per Krister Bjørlo og Sigve Kleppa Christensen stanget den kontant i nettet. Staal styrte kampen og etter 11 minutt var det klart lekestue Ramsland, dragninger, tunell og skudd utagbart for keeper. Når kampen passerer 15 minutt smeller det igjen, Per Krister Bjørlo drar seg fri på venstresiden og skuddet hører Herkules keeperen bare susen av. Kampen var punktert, men Staal var lagt fra ferdige.

Staal rullet opp gang etter gang og unge Jesper Holta og Mathias Bringaker kjørte karusell med svimle Herkules spillere. Eirik Jøssang og Lars Edvard Danielsen satte inn hver sitt mål før lagene gikk til pause.

2. omgang ble et lite antiklimaks avslutningsmessig, men Staal skåret 3 nye mål. Lars Edvard Danielsen ble 3 måls skårer, selv om det siste kanskje var med god hjelp av en uheldig Herkulesspiller, men forspillet var utsøkt. Espen Helland drar seg fri og slår en hard innsvinger som Lars Edvard skaller i nettet. Før det hadde banens beste, Kristoffer Ramsland lobbet en ball vakkert i nettet.

Det er gledelig at med dagens skadesituasjon at de unge griper sjansene de får med begge hendene. Jesper Holta forsetter fremgangen fra Flekkefjordkampen. Han og 16 år gamle Mathias Bringaker laget til tider huskestue i Herkulesforsvaret. Gode innhopp også av Espen Helland og Georg Danielsen, aggressive, uredde og offensive i spillestil, future is bright.

Nå har Staal full pott etter 3 kamper og tabelltopp. Perfekt utgangspunkt til neste helgs kamp mot Jerv i Grimstad.

Jørpeland Kunstgress
Mål Staal: Sigve Kleppa Christensen, Kristoffer Ramsland 2, Eirik Jøssang, Per Krister Bjørlo, Lars Edvard Danielsen 3
Gule kort: Eirik Jøssang, Kristoffer Ramsland og Morten Bjørlo

Tilskuere:354
Dommer: Ola Kellerhals, Vaulen IL
Herkules:Egil Evensen, Henrik Lauritsen, Kevin Jablinski, Vegard Gulliksen, Martin Berge, Magnus Berge, Magnus S Løndal, Mathias Nomme, Daniel Lauritsen, Mats F Høglund, Michael O Isak, Kristoffer Honerød

Res: Espen Vaby, Sindre Danielsen

Staal TV sine høydepunkt fra kampen ser du HER

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *